Ulkomaalaus pidentää puuverhouksen ikää

Moni kodinomistaja ja taloyhtiö lykkää ulkomaalauksen uusintaa liian kauan. Sopiva huoltoväli kahdesti käsitellylle puuverhoukselle on noin 15 vuotta.

Teemme ulkomaalauksia Pirkanmaalla sekä Hämeenlinnassa. Maalaamme kaikenlaiset kohteet: rintamamiestalot, perinnemaalauskohteet, uudiskohteet, taloyhtiöt, omakotitalot ja kesäasunnot. Kuluttaja-asiakkaat voivat hakea työstämme kotitalousvähennystä. Ulkomaalaukseen on mahdollista hakea myös rahoitusta.

Milloin ulkomaalaus on ajankohtainen?

Ympäristön olosuhteet vaikuttavat suuresti puuverhouksen maalipinnan kestoon. Auringonvalo ja liikenteen sekä teollisuuden päästöt rasittavat maalipintaa. Myös meri-ilma ja runsaan havupuuston läheisyys koettelevat verhouksen maalipintaa ja lyhentävät sen ikää.

Verhouksen pinta on syytä tarkastaa joka kevät muun muassa homesieniongelmien varalta. Ulkomaalaus kannattaa tehdä silloin, kun edellinen maalipinta on vielä ehjä ja vedenpitävä. Jos maali on halkeillut ja verhouksen alaosiin on tullut lahovaurioita, on maalisuoja jo pettänyt. Älä siis odota näkyvää maalipinnan rispaantumista, vaan uusi ulkomaalaus ajoissa!

Huoltomaalaukset ja ulkoverhouksen puhdistukset

Teemme talojen julkisivujen huoltomaalauksia: pesemme vanhan pinnan, poistamme irtomaalin käsin ja maalaamme pinnan pensselityönä. Uusi maali valitaan aina vanhan maalin perusteella.

Jos verhouksen maalipinta likaantuu, on se syytä pestä vähintään viiden vuoden välein. Näin maalipinnan ikää voidaan pidentää useita vuosia. Maalin pintakiilto edesauttaa verhouksen puhtaana pysymistä. Mitä enemmän ympäristössä on päästöjä ja muita likaantumista aiheuttavia tekijöitä, sitä kiiltävämpi maali kannattaa valita.

Halutko lisätietoja ulkomaalauksesta? Soita meille, puh. 040 199 0970!

Tutustu työnäytteisiin:

PYYDÄ TARJOUS ULKOMAALAUKSESTA

VARAA ILMAINEN KUNTOKARTOITUS