Asiakastarina: Tiilikaton pesu ja pinnoitus Tampereella

Marko Häkkinen asuu vaimonsa kanssa vuonna 1983 rakennetussa omakotitalossa. Talon alkuperäinen tiilikatto alkoi sammaloitua, joten Marko päätti ryhtyä toimiin. Suomen Talohuolto pesi ja pinnoitti tiilikaton ja vaihtoi osan talon ikkunapelleistä. Asiointi Suomen Talohuollon kanssa oli Markon mukaan nopeaa ja sujuvaa, ja remontin jälki miellyttää silmää.

– Isäni on aikoinaan rakentanut tämän talon yhteistyössä rakennusliikkeen kanssa. Olen asunut täällä 13-vuotiaasta lähtien. Isäni asuu tällä hetkellä talvet Espanjassa. Tämä on aina ollut meidän Häkkisten kotitalo, Marko tuumaa.

Tampereella sijaitsevan kodin katto on alkuperäinen, kuten olivat ikkunapellitkin ennen remonttia. Sekä ikkunapellit että katto olivat auringon haalistamia, ja katolla kasvoi sammalta.

– Alkuperäinen tiilikatto oli pesty ennen vain kerran. Suomen Talohuolto tuli ja poisti sammaleen katolta sekä pesi ja pinnoitti katon. He myös vaihtoivat muutamat tiilet ja kiinnittivät pari aluslevyä uudelleen, Marko kertoo.

Nopeus ja taloustiedot vakuuttivat

Kun remontti tuli ajankohtaiseksi, Marko alkoi etsiä remontintekijöitä netistä.

– Pyysin pari tarjousta. Toinen yritys lupasi tulla tekemään työn seuraavana kesänä, mutta halusin tehdä remontin heti. Suomen Talohuollolle laitoin eräänä sunnuntaina viestiä ja pyysin tarjouksen. Olen sen verran vanhan liiton ihminen, etten odottanut vastausta sinä päivänä, mutta kyllä sieltä sunnuntainakin vastattiin. Tiistaina tultiin jo käymään paikan päällä, Marko hämmästelee.

Suomen Talohuollon nopeus yhteydenotossa ja työn toteuttamisessa vakuutti Markon. Yritysperheessä kasvaneena hän halusi vielä tarkastaa yrityksen taloustiedot ennen yhteistyöhön ryhtymistä.

– Talousasiat olivat kunnossa. He tulivat samana kesänä tekemään työt. Me olimme vähän huolissamme sateisesta kesästä ja maalin kuivumisesta. Koko katto saatiin lopulta tehtyä 2-3 viikon aikana elokuussa, vaikka sää oli osin sateinen. He tekivät maalaustyöt silloin, kun aurinko paistoi. Ikkunapellit vaihdettiin myöhemmin syksyllä eräänä päivänä sillä välin, kun olin töissä, Marko kertaa.

”Tiilet näyttävät tuliteriltä”

Suomen Talohuollon työnjälki on Markon mukaan hyvää, ja naapuritkin ovat sen huomanneet.

– Vastapuolen naapuri tuli kehumaan, että tiilet näyttävät tuliteriltä, vaikka ne ovatkin vain pestyt. Miehet jättivät paikat siistiin kuntoon. He siivosivat painepesurilla jälkensä ja kantoivat myös sammalkasat pois. Asumiseen remontti ei vaikuttanut millään lailla. Jo yhteistyön aluksi Suomen Talohuollolta sanottiin, etteivät he häädä ketään pois kotoaan, Marko kertoo.

Työ tapahtui sovitusti ja myös hinnat pitivät loppuun asti.

– Arvostan sitä, että sain saman tien tarjouksen työstä. Voisin käyttää toistekin Suomen Talohuoltoa. Kaikki meni hyvin, Marko kiittelee.

Kaipaako kattosi huoltoa?

Jätä kommentti