Asiakastarina: Sammaleen poisto tiilikatolta (2014)

Vuonna 2014 Kaija Keskisen sammaloitunut katto veti huoltofirmoja puoleensa kuin sokeri mehiläisiä.

Hän tiesi itsekin kattonsa kaipaavan sammaleenpoistoa ja kuunteli useamman tarjouksen. Keskisen mukaan Suomen Talohuollon valitseminen useiden tarjoajien joukosta oli kuitenkin helppoa. Kansankielinen puhetapa ja hyvät perustelut herättivät luottamusta – ”ei tullut oloa, että yritetään puhua pyörryksiin”, Keskinen tiivistää.

Töiden alkaessa satoi siinä mitoin, ettei työskentely näyttänyt olevan mahdollistakaan. Pian Talohuollon poikien harjat kuitenkin heiluivat ja sammal sai kyytiä. Nuorukaiset jaksoivat puurtaa oikein hartiavoimin – ”ei siinä tupakkaa polteltu tai facebookkeja päivitelty”, Keskinen lohkaisee.

Myöhemmin oli kuitenkin huomattu, että käytetty käsittelyaine olikin ollut vääränlaista. Asiasta tultiin kertomaan, katto tarkastettiin ja lopulta käsiteltiin maksutta vielä varmuudeksi uudelleen, Keskinen kertoo ja lisää, että ensivaikutelma Suomen Talohuollon suoraselkäisyydestä osoittautui aivan oikeaksi.

”Tilasin samaan syssyyn vielä pinnoituksen autotallinkin kattoon, koska pojat kerran olivat valmiiksi harjoineen ja mönjineen paikalla”, tyytyväinen asiakas kertaa. Kättä lyötiin päälle ja työ tehtiin heti perään.

Kaipaako kotisi katto huoltoa?