Asiakastarina: Tiilikaton pinnoitus (2015)

Lempäälässä Eero Lehtinen ei esittelyjä kaipaa. Lehtinen on Suomen menestynein pölynimurikauppias, Ideaparkin entinen pormestari sekä tietenkin Eetu-pelle – yli 30 vuotta pankkeja ja tapahtumia kiertänyt ilon ja säästämisen suurlähettiläs.

Kuluvana vuonna Lehtinen tuli tulokseen, että hänen kattonsa kaipaa uutta pinnoitusta. Hän oli tavannut Suomen Talohuollon myyntiedustajan, Sami Sipilän, jo aiemmin ja muisti hänen kertoneen edustamastaan yrityksestä. Lehtinen oli todennut Sipilän olevan reilu ja hyvä tyyppi, joten hän tilasi Suomen Talohuollon hoitamaan tiilikaton pinnoituksen.

”Paikalle tultiin täsmällisesti ja työt hoidettiin moitteettomalla tavalla ja ahkeraan tahtiin. Vaaleanruskea, jo pahasti haalistunut katon väri muuttui kauniin punertavaksi ja rikkoutuneet tiilet vaihdettiin uusiin”, Lehtinen kuvailee. Säästämisen erikoismies oli tyytyväinen myös kustannuksiin. Hän sanoo, että vaakakupissa painoivat hinta, paikallisuus ja luotettavuus.

Talohuolto sai kiitosta myös jälkiensä perusteellisesta siivoamisesta sekä siitä, että yhteydenpito oli helppoa. ”Kouluarvosanoilla annan kympin! Ensi kesänä saan aurinkopaneelit hyvin hoidetuille tiilille”, Lehtinen kertoo.

Kaipaako kotisi katto huoltoa?